SmartPlus - це безкоштовний мобільний додаток Akuvox, що з'єднує в єдину абонентську мережу інтерком-монітори, викличні панелі і смартфони користувача, підключені до Akuvox Cloud. Мобільний додаток SmartPlus забезпечує постійний, віддалений доступ до інтерком-системи, завдяки чому ви завжди будете знаходитися в курсі подій, пов'язаних з вашим будинком.

● Всі функції домофона в одному додатку (докладніше про них нижче);

● Віддалений доступ до вхідних груп;

● Простий і інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс;

● Повний захист конфіденційних даних користувача.

SmartPlus - це мобільний додаток Akuvox, що дозволяє за допомогою хмарного сервісу Akuvox Cloud контролювати всі типи викличних панелей і моніторів через ваш смартфон, який завжди під рукою.

За допомогою цього додатку можна використовувати функції домофону, які були недоступні раніше, наприклад, трансляція відео в онлайн режимі, перенаправлення виклику з домофону на стаціонарні або мобільні телефони, створення тимчасового ключа для гостей, додавання свого обличчя в пам'ять панелі виклику на під'їзді і багато іншого.
ДОДАТОК ОБ'ЄДНУЄ КОРИСНІ ФУНКЦІЇ І ЛЕГКІСТЬ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ:

- Віддалене відкриття дверей. Якщо вас немає вдома, виклик з домофону буде перенаправлений на ваш мобільний або стаціонарний телефон. У додатку SmartPlus відобразяться дві іконки - прийняття або ігнорування дзвінка, а також відкриття або закриття дверей.

- Можливість самостійно налаштовувати систему розпізнавання обличча, за умови підтримки цього функціоналу обладнанням. У видео нижче приклад налаштування.

- Датчик руху. Камеру домофона можна використовувати як автодетектор руху, який можна налаштувати на відправку повідомлень з фотографією «порушника»;

- Створення тимчасового ключа для гостей або кур'єрів;

- Відкриття дверей за допомогою Bluetooth телефону (моделі E12, E16, R29, X915, X916);

- Відкриття дверей за допомогою NFC (для моделей оснащених картридером);

Важливе уточнення для користувачів пристроїв під управлінням iOS - доступ по NFC на даних пристроях не підтримується в зв'язку з обмеженнями, встановленими компанією Apple. Для зручного використання рекомендовано придбати NFC-мітку.

- Зручний контроль і додавання підключених пристроїв;

- Створення сімейної групи для спільного доступу до пристроїв, управлінні вхідною групою та дзвінків один одному;

- Збереження історії змін - дзвінки, фотографії тих, що дзвонили, події, відправка повідомлень і таке інше.

- Відправлення повідомлень. Додаток можна можна налаштувати так, що буде створена ланцюжок дій: «Подія - відправка повідомлень». Push-повідомлення будуть в екстреному порядку сповіщати користувача, що у нього вдома щось трапилося і на це варто звернути увагу. Як приклад: в будинок забрався сторонній або сталося задимлення.

- Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, додаток побудовано так, щоб кожен міг включити необхідну функцію та налаштувати її під свої запити.

- Повна технічна і сервісна підтримка кваліфікованими фахівцями Akuvox.

Всі зроблені фото гостей зберігаються в захищеній області користувача хмарного сховища - Akuvox Cloud. Таким чином пам'ять телефону на буде засмічуватися, а у вас завжди буде доступ до даних.

Створення тимчасового ключа.

Залежно від використовуваної панелі, є два способи створення тимчасового ключа: код, що набирається на номерний клавіатурі (тільки на моделях R20K, R27A, R28A) і QR-код, який зчитується відеокамерою панелі.

Обидва способи введення мають гнучке налаштування часу роботи тимчасового ключа:

• Постійний ключ, наприклад, для мешканців будинку або офіційних співробітників компанії;

• Чинний певний проміжок часу. В панелі налаштувань буде запропоновано ввести години роботи (наприклад, з 10:00 до 12:00), день (код, який буде працювати тільки 01.01.2022) або проміжок днів (01.01.2022 - 05.01.2022).

По закінченню заданого часу, QR код працювати не буде.

Компанія Akuvox дотримується принципів найсуворішого захисту особистих даних користувачів, тому будьте впевнені, вся ваша інформація буде під надійним захистом!

Механізми що використовуються для забезпечення безпечного доступу:

- Багатофакторна авторизація користувачів перед початком використання програми і аналізом призначених для користувача даних.

- Конфіденційні дані доступні тільки користувачу. Сторонні, інтегратор, дистриб'ютор не мають доступу до вашої особистої інформації.

- Вичерпний механізм внутрішнього контролю.

Скачування програми можливе через:

- Google Play

- App Store

ЗАПИТАТИ У ПРОФЕСІОНАЛІВ
провулок Радищева 18, поверх 2, офіс 6
Київ, Україна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сплата за послуги:

Сплата за послуги
Введіть ваш телефон
Введіть ваш email
Invalid Input
© Компанія "New Evolution".