Akuvox запускає серію інтелектуального контролю доступу для ЖК та офісних приміщень

22 червня 2022

Akuvox, провідний світовий постачальник інтелектуальних домофонних систем, запустив абсолютно нову серію систем контролю доступу, що включає термінали контролю доступу A01, A02, A03, A05 і дверний контролер A092, які можуть використовуватися в житлових комплексах і офісних приміщеннях.

Akuvox A01, A02, A03 — це термінали, які підтримують технологію аутентифікації за допомогою карти RFID, NFC, традиційного введення PIN-коду (A02), BLE (A03) і мобільного доступу за допомогою програми SmartPlus;

Akuvox A05 з 5-дюймовим сенсорним екраном та двома камерами підтримує гнучку автентифікацію, включаючи розпізнавання обличчя, NFC, гостьовий QR-код, RFID-карти та мобільний додаток.

Akuvox A092 - це дводверний контролер, що забезпечує переваги контролю доступу через два двері в порівнянні з централізованою системою.

Для керування термінали контролю доступу та дверний контролер можуть безпечно обмінюватися даними за допомогою WEB інтерфейсу, програмного забезпечення Akuvox ACMS та Akuvox Cloud, що значно допомагає знизити загальну вартість проекту для керуючих компаній.

Засновані на технологіях з відкритою платформою, серія контролю доступу Akuvox може працювати з широким спектром зовнішніх систем, таких як ліфт (контролер Akuvox EC32), системи обліку робочого часу, телефонії та системи управління відеоспостереженням (VMS).

Разом із поточними інтерком-продуктами, серія контролю доступу Akuvox пропонує найбільш безшовний контроль доступу на ринку.

New Evolution

Останні новини

SmartPlus - мобільний додаток для домофонів Akuvox

SmartPlus - це безкоштовний мобільний додаток Akuvox, що з'єднує в єдину абонентську мережу інтер...
ЗАПИТАТИ У ПРОФЕСІОНАЛІВ
провулок Радищева 18, поверх 2, офіс 6
Київ, Україна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сплата за послуги:

Сплата за послуги
Введіть ваш телефон
Введіть ваш email
Invalid Input
© Компанія "New Evolution".